perjantai 15. maaliskuuta 2013

don't love one, don't love two, but love the ones who love you

 photo jj075nndd_zps440bc1d1.jpg
 photo jj021oj_zpseb1dbc91.jpg
 photo jj054llju_zps2c128912.jpg
 photo oo005jhj_zps88fa89ac.jpg
 photo jkjk_zps6727bb6d.jpg
 photo hjf025rr_zpsd8dc662c.jpg
Vietin tän viikon maanantaista keskiviikkoon kotona vaan kipeillessä. Syynä tohon oli varmaan viime sunnuntain peli Raumalla tuolla ihan yli kylmässä pakkasessa. No voitettiin 7-1, joten se lämmitti aika mukavasti. 
Viikko oli kaiken kaikkiaan ihan huippu tylsä just ton sairastelun takia, mut ai vitsi et oli kiva palata taas kouluun ja nähä kaikki ja kerrata kuulumiset ja niin. Alkuviikosta nukuin kans niin paljon, ettei unta oo riittäny paljoakaan iimeiselle parille yölle, oon nimittäin heränny nyt kahtena aamuna ihan pirteenä siinä neljän maissa, that's just sick dude. Oon ollu nyt myös paljon energisempi kun oon saanu levätä, mut silti en oo viittiny lähteä tonne kylmään viimaan ja pakkaseen juoksemaan kun oon just nyt kuitenkin paraantunu.  Onneks meillä on kuitenkin tänään joukkueen lihaskunto treenit, eli siellä pääse vähän käyttämään tätä ylimäärästä energiaa !

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

toi teijän kissa näyttää niin paljo meijän kissalt et hämäännyin :D

Johanna kirjoitti...

miia : haha eikä aijaa :D

Laura K kirjoitti...

sulla on ihanan muhkean paljon hiuksia!!! :---) mullakin on paksu tukka mutta se ei pysy silleen kuohkeesti, paksuuden huomaa vaan ponnarista buu :--D

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Johanna kirjoitti...

Laura : mun hiukset on enemmänkin vaan sellaset tuuheet ja ilmavat luonnonkiharuuden takia, muttei oikeestaan paksut (: