sunnuntai 30. joulukuuta 2012

i'm not afraid to love, i'm afraid of not being loved back.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
cubus 14.90 & 9.90
Photobucket
gt 19.90 / carlings 45
Photobucket
Photobucket

Tähän viikkoon on mahtunut paljon kaikke pientä kivaa, vaikka kuvasaldo onkin just noin köyhä miltä se näyttää. Anyways, joulupyhien jälkeen riensin heti torstaina ( olettaen että se oli torstai, loman takia oon ihan pihalla päivistä ) alkaneisiin aleihin ja tossa onkin kuvat osasta ostoksista, koska parit unohdin kuvata ja pari ei näyttänyt mitenkään kivalta henkariin ripustettuna vaatekaapin oveen joten kuvautan ne tänne mahdollisimman pian. Mm. mahdollinen rippimekko ja talvitakki jollaisesta olin vaan unelmoinut löysi tiensä kotiin.
Perjantaina näin Aada ja Peppiä ekaa kertaa loman alkamisen jälkeen, eikä tehty mitään maata mullistavaa, mut kivaa oli. Käveltiin mäkkiin ja myllyyn ja tultiin takas Aadalle jossa vaan naurettiin ihan hitosti. Juu mun elämä on just niin jännää miltä se kuulostaakin :D
Eilen kierreltiin Taijan kanssa kaupungilla ja mentiin kattomaan Hobitti, joka oli muuten ihan sairaan hyvä, vaikkei kumpikaan meistä ollut nähnyt mitään taru sormusten herrasta leffoja aikasemmin. Suosittelen !
Tän sunnutain vietin vaan kotona rentoutuessa ja luin tota nälkäpeliä, koska mun täytyy pitää siitä esittely 8. päivä koulussa, enkä ollu alottanu sitä ees kunnolla. Ekaks se oli ihan sairaaan tylsä, koska siin ei tapahtunu oikeen mitään, mut nyt en vaan pysty lopettamaan sen lukemista ! Eli ei mikään hassumpi, koska en normaalisti innostu yhtään lukemisesta. 
Uudenvuoden vietän Taijalla ja yritän postailla seuraavaks sit ensimmäinen päivä ! (:

Ei kommentteja: