torstai 3. tammikuuta 2013

This will be my year.

Uusvuos vaihtus tosi rauhallisissa tunnelmissa Taijalla. Miettisin eilen näitä perinteisiä uudenvuoden lupauksia ja keksinkin muutaman mulle tosi tärkeen lupauksen, jotka aattelin tänne bloginkin puolelle kertoa. Löysin myös weheartitista muutamia kuvia, jotka kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa. Tänä vuonna siis lupaan..


... postailla enemmän! Ja jotta toi onnistuis, niin valokuvata myös enemmän. JA saada jonkun kaverin myös innostumaan kuvauksesta. Watch out fellas.

Photobucket

...panostaa kouluun ihan satasella. Mun syyslukukausi meni silleen ihan jees, mutten ollut ollenkaan tyytyväinen, koska tiesin etten ollut panostanut ollenkaan täysillä ja sen kyllä huomas. 



Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket
...päästä siihen kesäkuntoon. Tai no ei kesäkuntoon, vaan kuntoon. Tän alotin jo joulukuussa, mut arvatenkin joulu teki tehtävänsä ja hehheh.
Muutenkin haluun alkaa syömään terveellisemmin ja liikkumaan paljon enemmän. 

Photobucket

ainiin ja tietty...


Photobucket
... pysyä näissä päätöksissä ! En usko että tulee tekemään tiukkaa, koska nä on sellasia juttuja jota oikeesti haluan, niin en joudu pakottamaan itteäni näihin.

3 kommenttia:

Mmilya4 kirjoitti...

haha, nauroin tolle "please grandma, no dessert"-kuvalle :D ite oon uudenvuoden lupauksena ollut jo 3pv herkkulakossa, jee! :)

ja tosi kivan oloinen blogi muutenkin; oot kaunis! :)

http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:

Johanna kirjoitti...

haha se on kyl ihan kuva :D oi vitsit kiva kuulla, toivottavasti pitää ! nimim. olen joskus yrittänyt... Ja juu käyn kurkkaamassa ! (:

Anonyymi kirjoitti...

^EII mun piti tulla sanoon ihan samaa että en kestä tota "please grandma no dessert" -kuvaa :-D :-D